Επιλέξτε ακτοπλοϊκή εταιρεία

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε ακύρωση του εισιτηρίου σας.

Επιπρόσθετα ισχύουν οι γενικοί όροι ακυρώσεων
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

2310513005

Ακυρωτική πολιτική

Η ακυρωτική πολιτική που παραθέτουμε προέρχεται από τους επίσημους ιστοτόπους των ακτοπλοϊκών εταιρειών και είναι ενδεικτική. Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για την ακύρωση του εισιτηρίου σας

2310513005

Επιπρόσθετα ισχύουν οι γενικοί όροι ακυρώσεων
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝGOLDEN STAR FERRIES

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ

Επιστροφή 100% της αξίας των εισιτηρίων
  • 6 ημέρες πριν από την αναχώρηση: Επιστροφή 100% ή μετατροπή του εισιτηρίου σε ανοικτής ημερομηνίας.
Επιστροφή 50% της αξίας των εισιτηρίων
  • Από 6 ημέρες έως 12 ώρες πριν από την αναχώρηση: Επιστροφή 50% ή μετατροπή του εισιτηρίου σε ανοικτής ημερομηνίας.
Επιστροφή 50% της αξίας των εισιτηρίων
  • 12 ώρες πριν και έως την αναχώρηση
Μετά την αναχώρηση
Δεν επιστρέφεται η αξία των εισιτηρίων
  • Τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται και δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας, ενώ η αλλαγή της ημερομηνίας δεν είναι δυνατή.
Ειδικά για τις περιόδους ΠΑΣΧΑ, ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και μηνός ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ , τα εισιτήρια ακυρώνονται χωρίς ακυρωτικά ή μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας ή για άλλη ημερομηνία 14 ημέρες πριν την αναχώρηση.

OPEN ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας ακυρώνονται χωρίς ακυρωτικά μόνο εφόσον έχουν αρχικά εκδοθεί σαν ανοικτής ημερομηνίας. Όταν έχουν μετατραπεί σε ανοικτής ημερομηνίας ακυρώνονται με ακυρωτικά 50%.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου, για να μπορέσει να ταξιδέψει ο επιβάτης, θα πρέπει να αγοράσει νέο εισιτήριο. Στη συνέχεια πρέπει να ενημερώσει εγγράφως την ακτοπλοϊκή εταιρεία όσον αφορά την απώλεια αναφέροντας όλα τα στοιχεία του απολεσθέντος εισιτηρίου (ημερομηνία ταξιδίου, διαδρομή, αριθμό εισιτηρίου) τον αριθμό του νέου εισιτηρίου που αγοράστηκε και φωτοτυπία αυτού.
Εφόσον το απολεσθέν εισιτήριο δεν βρεθεί στα αρχεία της ακτοπλοϊκής εταιρείας να έχει μετατραπεί σε ανοικτής ημερομηνίας ή να έχει ταξιδέψει σε διάστημα 3 μηνών από την ημερομηνία ταξιδίου, η ακτοπλοϊκή εταιρεία θα το αντικαταστήσει με δωρεάν εισιτήριο της ίδιας διαδρομής και κατηγορίας με το απωλεσθέν.
Όλα τα στοιχεία του απολεσθέντος εισιτηρίου θα τα αναζητήσετε στο γραφείο έκδοσης, ή σε κάποιο από τα λιμενικά γραφεία. Η δήλωση απώλειας θα κατατίθεται ή θα αποστέλλεται με fax στα κεντρικά γραφεία της ακτοπλοϊκής εταιρείας .


Για περισσότερες διευκρινήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας.